Kaupunkiseudut kartalle! Yhteiskehittämisfoorumi 13.03.2018

5 helmi 2018
Heli Suuronen
577
0

Kaupunkiseudut kartalle: MALPE-työn kehittäminen hallinto- ja lakiuudistusten ohjenuorana BEMINE-hankkeen yhteiskehittämisfoorumi 13.3.18 Helsingin Kalasatamassa

Miten seudullinen MALPE-politiikka muotoutuu ja kenen ääni seudullisessa MALPE-työssä kuuluu? Entä millaiselta MALPE-työn ideaalimalli näyttää kansainvälisessä perspektiivissä? 

Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston kaupungistumisen tutkimushanke BEMINE (Beyond MALPE-coordination: Integrative Envisioning) järjestää yhteiskehittämis- ja vuorovaikutusfoorumin Bemine-tutkimuksen sidosryhmille ja kaupunkisuunnittelun asiantuntijoille sekä ammattilaisille  tiistaina 13.03.2018 klo 10:00-16:00 Helsingin Kalasataman Kellohallissa osoitteessa Työpajankatu 2, 00580 Helsinki. Foorumi on jatkoa hankkeessa aikaisemmin pidetyille vuorovaikutustapahtumille Tieteiden talolla 31.8.2016, Helsingin Musiikkitalolla 30.3.2017 ja Kellohallilla 1.-2.11.2017.

Kaupunkiseudut kartalle: MALPE-työn kehittäminen hallinto- ja lakiuudistusten ohjenuorana -seminaarissa luomme katsauksen seutuyhteistyön kansainvälisiin malleihin ja vertaamme MALPE-työn ideaalimallia kansainvälisiin esimerkkeihin. Samalla hahmotamme MALPE-politiikan muotoutumista ja vuorovaikutusta eri toimijoiden perspektiivistä ja MALPE-työn kehittämistä osana ajankohtaisia hallinto- ja lakiuudistuksia. Päivän aikana on siis tiedossa mielenkiintoisia puheenvuoroja, työpajatyöskentelyä ja uusinta tietoa BEMINE-tutkimushankkeen tuloksista. Päivän ohjelma on nyt julkaistu ja löydät sen täältä. Ohjelmasta vastaa BEMINE-tutkimuskonsortio.

Päivä alkaa aamukahvilla kello 9.00 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 10. Päivään sisältyy myös Kellohallin mainio lounas ja iltapäiväkahvit. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu mukaan täältä .

Kellohallilla taas tavataan! Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin, Järjestelytiimi

 

Lisätietoja tilaisuudesta antavat:

Raine Mäntysalo: raine.mantysalo@aalto.fi

Vesa Kanninen: vesa.kanninen@aalto.fi

Satu Lähteenoja: satu.lahteenoja@demoshelsinki.fi

Kati-Jasmin Kosonen: kati-jasmin.kosonen@tampereenseutu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *